Logo Triumph TR Club (3078 bytes)

Triumph TR Club Sweden

 

tr-4_ns12.gif (14309 bytes)

Snabbinfo till medlemmarna:  Ni som har problem med PI-bilarna vid besiktningen. Kolla här.  NY INFO! Vår dispens för upp till 8% gäller inte längre. Nu gäller max 4,5%. Se artikel här avgaskrav_klassiker.jpg

Info om problem med chassinummer vid kontrollbesiktningar. Nytt besked från MHRF april 2016 här

Viktigt besked om de nya besiktningsreglerna här

OBS! I TR Magazine nr2/2018 är det fel belopp angivet betr anmälningsavgiften till sommarträffen. Det som står på hemsidan är rätt.

Triumph TR Club Sweden som grundades 1975 är öppen för såväl ägare till TR-modeller som entusiaster utan egen bil. Vi organiserar ägare av TR2 -TR8 samt derivat av dessa som GTR4 Dove, Italia, Peerless, Warwick, Swallow och Doretti.   Klubben drivs av entusiaster för entusiaster. Funderar du på att köpa en TR-bil, ta då kontakt med någon i klubben innan du köper, så kan vi ge dig många goda råd. TR-klubben har ca 400  medlemmar och anordnar träffar och rally för medlemmarna särskilt under sommaren. Vi brukar också medverka i Classic Car Shows samt en del bilmässor för sportbilar.

TR-Magazine, klubbens tidning, utkommer med 4 nummer per år, och innehåller bl.a. tekniska artiklar,  reportage från lokala träffar och evenemang samt köp- och säljmarknad med fri annonsering för medlemmar. Tidningen produceras helt ideellt och är beroende av bidrag från medlemmarna.

Teknisk hjälp till medlemmarna erbjuds från klubbens "experter". Varje modell har sin specialist, som kan svara på frågor och ge tips.

Breakdownservice erbjuds också, till hjälp för dem som händelsevis får akuta problem med bilen på sin färd (mycket ovanligt!).

Triumph TR Club Sweden är medlem i Motorhistoriska riksförbundet, MHRF. Genom MHRF kan vi erbjuda våra medlemmar mycket fördelaktiga försäkringar.

 

 

 Brevsymbol Webmaster Bengt Nylén.